2013. november 20., szerda

hogyan legyünk szar arcok?

A világhoz alkalmazkodni nem Isten ellen való vétek, adok is pár tippet, hogy tegyük ezt a legegyszerűbben.
Mivel szívesen és gyakran ostobázok, ezt most rövidre is zárom: lehetőség szerint minden olvasmányélményünk merüljön ki egy közösségi oldal hozzászólásaiban és hogy önálló gondolataink is legyenek, olvassuk azt a szerencsétlen Oraveczet, legyen az bárki, mert elvileg az is ostoba.

Ettől viszont még mindig ki fogunk tűnni a tömegből, hacsak nem veszünk fel villámgyorsan megfelelő viselkedésmintákat.

Az első ős nagyon fontos, dolog, hogy legyenek barátaink, spannok, cimbik, öribarik, akiket legalább két hete ismerünk és sok közös témánk van, például együtt posztoljuk ki, milyen menő cuccokat zabálunk, meg milyen jól lógunk együtt. Azt nem szabad megjegyezni, hogy gecimagányosak vagyunk, mert hiányzik a szomszéd Zoli, aki valahol a tengerentúl és, és a világ összes szkájpját adnád azért, ha megint betolhatnátok egy fagyit egy padon röhögve, mint a suliban. Padon röhögni gyerekkori barátokkal lófasz a köbön, tessék elfelejteni.

Van az az általam ismert orbitális marhaság, amit a hülye fejemmel még a megvilágosodás előtt tanultam, hogy a barát szarban is barát. Ugyan. Ha a haver bele bírt mászni, ki is tud mászni belőle. Hogy többet iszik mostanában, meg gyógyszereken él, nem a mi dolgunk, meg ne kérdezzük, mi baja, vagy meg ne próbáljunk segíteni. Tökös gyerek az, bírja. Ha meg már ciki less, hagyjuk a fenébe, lepusztult alakokkal nem foglalkozunk . Ha komolyabb probléma adódik, emlékeztessük magunkat: ő a balfasz, miért nem szólt, nem mi vagyunk szar alakok.

Ugyanez levetítve párkapcsolatra: mindent csak addig amíg nekünk jó. Nemár, hogy szaros alsót is mosni kell az italmeghívások után. A srácok meg különösen figyeljenek, mert ha az első randin nem fogják megpróbálni meghúzni a lánykát, rögtön töketlennek lesznek kikiabálva. A legtöbb hölgy simán elvárja első alkalommal a keményen és szárazon történő ismerkedést. Komolyabb szándékú, félénkebb és tapogatózóbb próbálkozás felháborító és undorító, meggyalázza  a női mivoltot.

További együtt fuzionálás egyébként ár rendjén való, két hetes ismeretség alatt történő 24 szex teljesen erkölcsös, háromhetente mással pedig csak amindenférfiegyforma esete, semmi probléma. Ettől mi még nem vagyunk ribancok. Hovatovább ha azt a tetvet nem lehet kiűzni a lakásból, mert az az övé, és amúgy sincs jövedelmünk, simán jogunk van félredugni. Mindenkinek jogos igénye, hogy szeressék.

Az nőci is hallgasson, mert esténként a haverokkal (lásd fent) behugyozásig inni igenis férfias, jellemes, és kellenek a barátok, ha bajba kerülnénk (lásd fent). Azon a hülyén úgyis akkorákat lehet röhögni, aki mindig meghív minket és mindig szétcsapja magát, valószínűleg nincs élete, de ettől ilyen laza. Ezen a ponton a gondolkodást azonnal be kell szüntetni, mindenki törődjön a saját dolgával, attól még Afrikában továbbra is éheznek, nem kell minden madarat megmenteni, még ha valamiért szimpatikus is az istenadta, arra kell gondolni, mi mázlisták vagyunk.

Ott a sok jó ismerős, akikkel együtt eszzük ezeket az izéket pitában meg dónáccban. Akkor tört volna ki a lában, mikor hajnal kettőkor esőben meg bakancsban gyalogoltam 6 km-t, mert azt kérték.

Én többet ilyet nem teszek, megmondta a mondásom, nem vagyok a Máltai szeretetszolgálat, egyébként is sok pénzembe fájt a jó lelkem. Be van fejezve. Nem is tudom, utoljára mikor hallgattam meg régi barátot, vagy utoljára én mikor kaptam őszinte baráti jótanácsot, nem is érdekel. Régen volt. Éppen ma hajnalban.